eilandkeukens-inspiratie-cribio

De 7 mooiste eilandkeukens om bij weg te dromen!

Menig kookfanaat droomt van een prachtige keuken met een kookeiland, oftewel een eilandkeuken. Veel plek om eten te bereiden en waar je lekker kunt zitten wanneer je ’s ochtends wakker wordt. Een eilandkeuken is al helemaal praktisch wanneer je een groot gezin hebt, of wanneer je graag uitgebreid kookt. Kortom, een keuken met kookeiland is een droom van velen. Om je van wat wooninspiratie te voorzien hebben wij 7 prachtige eilandkeukens op een rijtje gezet!

De mooiste eilandkeukens

Eilandkeukens zijn er in allerlei soorten en maten. Klein en compact, minimalistisch, druk en praktisch of stoer en robuust. Laat je inspireren door onderstaande 7 prachtige eilandkeukens!

1. Klassieke uitstraling

Onderstaande eilandkeuken laat zien dat je geen dijk van een huis nodig hebt voor een keukeneiland. De klassieke uitstraling met veel wit en hout zorgt voor een gezellige uitstraling.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gloria – The Long Awaited Home (@thelongawaitedhome) on

2. Modern

Wanneer je een relatief groot huis hebt, dan is onderstaande keuken een goede optie. Deze moderne, minimalistische eilandkeuken straalt rust uit. Hier kun je ’s ochtends heerlijk wakker worden met een bak koffie!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Berkshire Kitchen Design (@berkshirekitchendesign) on

3. Blauw, blauwer, blauwst

Houd jij wel van een opvallend interieur? Dan is deze blauwe eilandkeuken iets voor jou. Helemaal in het blauw met klassieke keukenkastjes. Is het geen plaatje?

4. Natuurlijke uitstraling

Onderstaande eilandkeuken staat natuurlijk niet in een nieuwbouwhuis, maar we wilden hem jullie niet ontnemen. De prachtige natuurlijke muren maken het geheel af voor een ruige en natuurlijke uitstraling!

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

A post shared by Build in Common (@buildincommon) on

Lees ook: Urban Jungle inspiratie: 11 prachtige interieurs op een rij!

5. Industriële look

Dé trend van de afgelopen jaren: de industriële look. Veel metaal, zwart en hout samengevoegd tot een ruig interieur. Onderstaande eilandkeuken is een prachtig voorbeeld van de industriële stijl!

6. Pastelkleurig

Hieronder een pastelkleurige, Scandinavische eilandkeuken. Heerlijk rustig, opgeruimd én praktisch! Zie je jezelf al zitten?

7. Buitenkeuken

We sluiten af met dit originele exemplaar. Een buiten eilandkeuken. Zie jij jezelf al een maaltijd bereiden waarbij je zelfverbouwde groente gebruikt?

Zo, dit waren de 7 mooiste eilandkeukens. Droom jij ook van een eilandkeuken? Welke stijl spreekt jou het meest aan? Laat het ons weten in de reacties hieronder!